Kandıra MYO’ da hamsi ızgara keyfi

(27 şubat 2014)

Kandıra MYO’ da hamsi ızgara keyfi

KOÜ Kandıra Meslek Yüksekokulu’nda çalışan tüm personel,  ara tatilde okul yerleşkesinde düzenledikleri hamsi ziyafetinde bir araya geldiler. Okul Müdürü Doç. Dr. Nevim Genç’in güz döneminin yorgunluğunu atmak ve bahar dönemine daha zinde başlamak için okul bahçesine organize ettiği hamsi ziyafetinde renkli anlar yaşandı. Ziyafete katılan akademik, idari, güvenlik ve okul hizmetli personeli hep birlikte pişirdikleri hamsileri birbirlerine ikram ettiler. Müdür Genç, bu tür organizasyonların personel arasındaki ilişkileri daha da geliştirdiğini belirterek, katılan arkadaşlara teşekkür etti. Böylesi etkinliklerin personelin kuruma ve birbirlerine yönelik ilişkilerinde pozitif etkiler yaptığını hatırlatan Genç, fırsat buldukça okul çalışanlarının bir araya gelmesini sağlayacaklarını sözlerine ekledi.