Tekstil Öğrencilerinden “Giysi Modeli” Çizim Yarışması

04 Şubat 2014

Tekstil Öğrencilerinden “Giysi

Modeli” Çizim Yarışması

Kandıra MYO Tekstil Teknolojileri programında öğrenim gören öğrenciler arasında düzenlenen ‘Giysi Tasarım Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler belli oldu. Öğrencilerden Sevda Neslihan Yaşar ‘Barış ve Özgürlük Konulu’ giysi çizim çalışmasıyla birincilik ipini göğüsledi. Çok sayıda öğrencinin katıldığı yarışmada 2.’liği Beril Sakarya ‘İnsanların giderek makineleştiklerini’ ifade eden giysi tasarımıyla, 3.’lüğü ise Ebru Öztürk Saflık’ temalı giysi tasarımıyla elde etti. Tekstil Teknolojileri Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Arzu Azizağaoğlu ve öğretim görevlilerinin birlikte organize ettiği yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Okul Müdürü Doç. Dr. Nevim Genç, tasarımlarıyla yarışmada derece elde eden öğrencileri kutladı ve yarışmanın tekstil programında öğrenim gören öğrencilerin ufkunu geliştirdiğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.