Kandıra MYO’ da DGS semineri

24 OCAK 2014

Kandıra MYO’ da DGS semineri

Kandıra MYO öğrencileri proje dersleri kapsamında bir yandan DGS konusunda bilgi alırken diğer yandan, sosyal yönlerini de geliştirmek için dans kurslarına katılıyorlar.

Kocaeli Üniversitesi Kandıra MYO öğrencileri proje dersi kapsamında Dikey Geçiş Sınavı’nda(DGS) başarılı olabilmek ve fakülteleri geçiş için konunun uzmanlarından okulda seminer vermesini sağladılar. Banka ve Sigorta programında okuyan bir grup öğrencinin öncülük ettiği seminerin proje danışmanlığı Örğ. Gör. Dr. Ayşegül Kanbak yaptı. Halkla ilişkiler bölümündeki öğrencileri ise yine proje dersi çerçevesinde sosyal faaliyet olarak öğrenciler arasındaki iletişimi geliştirmek amacıyla dans kursu açtılar. Öğrenciler bu kurs süresi boyunca Bachata, Tango ve Salsa dersleri aldı. Projenin danışmanlığını ise Öğr. Gör. Oktay Çetin yürüttü.