GTO yöneticilerinden Kandıra MYO öğrencilerine destek sözü

KOÜ Kandıra MYO

GTO yöneticilerinden Kandıra

MYO öğrencilerine destek sözü

Kandıra MYO Öğr. Gör. Emre Özkan, Gebze Ticaret Odası’nda düzenlen ve Hazine Müsteşarlığı Genel Müdürü Ahmet Genç’in de aralarında bulunduğu ‘2014 Yılında Ülkemizde Sigorta Sektöründeki Gelişmeler ve Beklentiler’ konulu bilgilendirme toplantısına katıldı.

Toplantıda sektörün içinde bulunduğu durumun analiz edildiğini ifade eden Özkan, toplantı sonrası ikili görüşmelerde de bulunarak, Kandıra MYO Sigortacılık programında öğrenim gören öğrencilerin, staj ve okul sonrası istihdamı hakkında şirket temsilcilerinden bilgi aldı. Özkan, sigorta şirketlerinin okuldan mezun olacak ve olan öğrencilere yardımcı olacaklarını söylediklerini kaydetti. Özkan, Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiller’le de bir süre görüşerek ilçede sigorta sektörünün faaliyetleri ve bulunulan aşama hakkında bilgi alışverişinde bulundu.