KANDIRA MYO ÖRENCİLERİ KOCAELİ ŞEHİR TİYATROSU'NDA

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Kocaeli Şehir Tiyatrosu'na oyun izlemek için gezi düzenledi. Halkla İlişkiler 2/A (İ.Ö.) öğrencilerinden Ertürk Asi ve Eray Eren Proje dersi kapsamında Kandıra Meslek Yüksekokulu’ndan 45 öğrenciyi Kocaeli Şehir Tiyatrosu'nun "Canlı Maymun Lokantası" adlı oyununa götürdü.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın sağladığı otobüs ile Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ne giden öğrenciler oyunu beğeni ile izlediler. Oyunun sonunda başarılı oyuncu Engin Benli ile de görüşme imkânı bulan öğrenciler bu tür etkinlikler sayesında kentin kültürel ve sanatsal etkinlikleriyle bulaşabildiklerini dile getirerek projeyi gerçekleştiren arkadaşlarına teşekkür ettiler.